TABIIY GAZNI OLTINGUGURTLI BIRIKMALAR VA KARBONAT ANGIDRIT GAZIDAN TOZALASH - Turdiyev, Sh.Sh.; Rabbimov, J.Sh.; Boboxonov, A.R. (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
SHo‘rtanneftgaz” va “Muborakneftgaz” MCHJlarning tarmog‘idagi konlardagi yo‘ldosh gazlarni ajratib olish va utilizatsiya qilish loyihalarini amalga oshirish ishlarini jadallashtirish jarayonlarini tahlili hamda pastbosimli konlarda yo‘ldosh neft gazlaridan va mash’ala gazlarini bosimini oshirish hisobiga undan foydalanish masalalari tadqiqot qilingan.