САЙЁХЛАР ХАВФСИЗЛИГИНИ ТАЪМИНЛАШ БОРАСИДАГИ ЙИЛ САРҲИСОБИ - Атаджанов , Азамат Юрьевич (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Ушбу мақолада мамлакатимизда сайёхлар хавфсизлигини таъминлаш борасидаги йил сарҳисоби ҳақида муълумотлар келтирилган.