ARTERIAL BOSIM OSHISHI. GIPERTONIYA. - Djurakulova, S.S.; Xodjayeva, D.Z. (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Arterial gipertoniya bilan og‘rigan bemorlarda gemokoagulyatsiya o‘zgarishlarini baholash va maqsadli organlarning shikastlanishini aniqlash bo‘yicha tavsiyalar.