DAVLAT XIZMATCHILARI VA ULARNI RAG‘BATLANTIRISHNING NAZARIY ASOSLARI - Niyozmurodov , Zafarali Zokirjon o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Ushbu maqolada, davlat xizmatchilarini rag‘batlantirishning zamonaviy mexanizmlarini tahlil qilish, O‘zbekistondagi davlat xizmatchilarini rag‘batlantirishning asosiy jihatlari, tashkilotdagi davlat xizmatchilari faoliyatini rag‘batlantirish yo‘llarini qamrab olish nazarda tutilgan.