RAQAMLI IQTISODIYOT SHAROITIDA BUXGALTERIYA HISOBINI AVTOMATLASHTIRISH - Umirova , Gulmira Shodiboy qizi; Farxodjonova, E’zoza Nodir qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Ushbu maqolada raqamli texnologiyalarni rivojlantirish sharoitida buxgalteriya hisobi yo‘nalishidagi oʻzgarishlarning hozirgi kundagi o‘rni haqidagi ma’lumotlar keltirilgan.