KASBGA YO‘NALTIRILGAN O‘QITISH TEXNOLOGIYASI ORQALI UMUMMADANIY KOMPETENSIYALARNI SHAKLLANTIRISH - Kuchkarov , Bahodir Tashmurodovich (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Maqolada kasbga yo‘naltirilgan o‘qitish texnologiyasi orqali umummadaniy kompetensiyalarni shakllantirish mazmuni asoslab berilgan.