QORAKO‘L QO‘YLARINING GUL SIFATI KO‘RSATKICHLARI - Nazarova, Mohira Azamatovna; Isaqulova , Komila Farxod qizi; Mamarahimova, Zuxra Ergash qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Maqolada qorako‘l qo‘zilarni rangining ifodalanishi va tekisligining turli tipli qo‘zilarda turli darajada namoyon bo‘lishi ushbu xususiyatlar qo‘zilar terisi sathidagi gul shakllarining xilma–xilligidan ham kelib chiqishi bilan taqqoslanganli to‘g‘risida ma’lumot keltirilgan.