TOSH-SHAG‘ALLI TUPROQLAR UNUMDORLIGINI OSHIRISHDA NO-TILL TEXNOLOGIYASI HAQIDA - Aminjonova , Navruzaxon Ne’matjon qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Hozirgi kunda tuproq unumdorligining pasayishi va yerlarning qishloq xo‘jaligida foydalanishga yaroqsiz holatga kelgani sir emas. Bu borada tuproq holatini yaxshilash uchun bir qancha ilmiy izlanishlar olib borilmoqda. Qishloq xo‘jaligida sifatli mahsulotlarni yetishtirish uchun bir qancha zamonaviy innovatsion texnologiyalardan foydalanilmoqda.