BOSHLANGʻICH SINF OʻQUVCHILARIGA INGILIZ TILINI OʻQITISHDA AXBOROT TEXNOLOGIYALARIDAN FOYDALANISH - Qurbanova, Ziyodaxon Komiljon qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Davlat ta’lim muassasalarining boshlang‘ich sinf o‘quvchilariga bugungi kunda, ingliz tili fanining o‘qitish metodikasi o‘zgarib turibdi va o‘qituvchilar o‘quvchilarni qiziqtirish, o‘zlarining ma’lumotlarini oshirish va o‘zlashtirish uchun multimedia vositalaridan foydalanishadi. Ushbu maqolada bolalarga ingliz tilini mazmunli va qiziqarli o‘rgatish usullari bilan tanishishingiz mumkin.