INGLIZ TILINI O‘RGANISHDAGI XATOLAR VA TIL O‘QITISHDAGI SAMARALI ZAMONAVIY USULLAR - Xayitova, Nilufar Murodillo qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Ushbu maqolada hozirgi yoshlarning chet tili o‘rganishdagi asosiy xatolari, shu bilan birgalikda ingliz tilini samarali o‘rgatishdagi zamonaviy metodlari hamda qo‘llaniladigan ba’zi ta’lim texnalogiyalari yoritilgan.