MAMLAKAT IQTISODIYOTINI DIVERSIFIKATSIYALASHNING AHAMIYATI VA UNDA TASHQI IQTISODIY ALOQALARNING TUTGAN O‘RNI - Allamberganov, X.A. (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Ushbu maqolada diversifikatsiyalash tushunchasining mohiyati ochib berilgan, mamlakat iqtisodiyotini diversifikatsiyalashning dolzarbligi, ushbu maqsadga erishishda tashqi savdo aylanmasining tutgan o‘rni tahlil qilingan va ushbu masala yuzasidan takliflar keltirilgan