MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARNI IJTIMOIY MOSLASHTIRISHDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISH IMKONIYATLARI - Аlmardanov Jo‘rabek Bobonazarovich (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Ushbu maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarni ijtimoiy moslashtirishda innovatsion texnologiyalardan foydalanish imkoniyatlari haqida maʼlumot berilgan.