RAHBARLAR (KOMANDIRLAR)DA LIDERLIK QOBILYATINI RIVOJLANTIRISH ASOSLARI - Zokirov , Raxmatillo Muxtorovich (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Ushbu maqolada komandir boshliqlarning shaxsiy tarkibini yetaklash va o‘ziga ergashtirish, belgilangan jangovar vazifalarni bajarishdagi yutuqlari bayon qilingan.