AVTOMOBILLARNING EKSPLUATATSIYA DAVRIDAGI NOSOZLIKLARI - Boqiyev , Avazbek Mirzoulug‘bekovich; Jo‘raqulov, Bobur Valiqul o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Avtoulov nosozliklari turli sabablar natijasida va turli ko‘rinishlarda bo‘lishi mumkin ekan. Aavtoulov nosozliklarini o‘z vaqtida to‘g‘ri aniqlash va bartaraf etish avtoulov ishlash muddatini uzaytiradi. Kunlik va muntazam nazorat avtoulov havfsizligi, xizmat ko‘rsatish sifati darajasi, bajariladigan ish unumdorligini ta’minlashdagi asosiy omil hisoblanadi.