PAHLAVON BEY VA TUR ALI BEY – OQ QO‘YUNLI SULOLASI BEKLARI - Jumayev, G‘ayratjon Ismatullo o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Ushbu maqolada turkmanlarning boyondur qabilasidan kelib chiqqan Oq qo‘yunlilarning dastlabiki hukmdorlari haqida manbalarda keltirilgan ma’lumotlarni tahlil etdik. Maqolada shuningdek, Pahlavonbey va Turalibeylarning faoliyati haqida ma’lumotlar bayon etildi.