БУХОРО-ХИВА НЕФТГАЗЛИ ВИЛОЯТИДАГИ МАЙДОНЛАРНИ ГИДРОГЕОЛОГИК ТАСНИФИ - Панжиев , Ҳикмат Аҳадиллаевич (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Мақолада Бухоро-Хива нефт газли вилоятида жойлашган нефт ва газ конларини гидрогеологик тузилиши ва минерал таркитби келтирилган.