PYTHON DASTURLASH TILINING AYRIM ICHKI VA TASHQI BUYRUQLARI - Otaxanov, Nurillo Abdumalikovich; Jaloldinov, Shoxruxbek Jamoldin o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Python ichki buyruqlari dastur ishlash qobilyatini oshirish mumkin. Shuningdek bu ichki buyruqlarni ishlash faoliyatini mukammalligi va kengayuvchanligini orqali biz keyinchalik yuzaga kelishi mumkin bo‘lgan muammolarni bartaraf eta olamiz. Ichki buyruqlar imkoniyatidan kengroq imkoniyatdan foydalanish uchun tashqi buyruqlar imkoniyatini qo‘llash qanchalik foydali bo‘lishini bilib olamiz.