TO‘QIMACHILIK KORXONALARIDA CHANGLI HAVONI TOZALASH JARAYONINI TAHLIL QILISH - Xomidov, V.O.; Ortiqboyeva, M.B.; Aliqo‘ziyeva, A.R. (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
To‘qimachilik korxonalarida changli havoni tozalash jarayonini tahlil qilish va o‘rganish.