INVESTITSIYA LOYIHALARI SAMARADORLIGINI BAHOLASHNING MAZMUNI VA MOHIYATI - Axmedova , Yulduz Sunatullaevna (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Milliy iqtisodiyotimizga xorijiy investitsiyalarni jalb etish uchun qulay shart-sharoitlar yaratish, investitsiya loyihalarining moliyaviy-iqtisodiy samaradorligini baholashda davlat va yakka tartibda yondashuvni ta’minlash, byurokratizm, rasmiyatchilik va sansolarlik faktlariga qat’iyan chek qo‘yish kabi masalalar yoritilgan.