YOSHLARDA MA’NAVIY TARBIYA VA SIYOSIY MADANIYAT MASALASI - Obilqosimov, Maxmatqobil (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Ushbu maqolada yoshlarda ma’naviy tarbiyani shakllantirish usulllari va ularda siyosiy madaniyatni oshirish yo‘llari haqida fikr-mulohazalar keltirilgan.