FOTOELEKTRIK PANELLARINI TAYYORLASH TEXNOLOGIYASI SAMARADORLIGI - Qosimov , Baxtiyor Axmatjonovich; Soatov, Xusan Xaydarovich (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Ushbu maqola Quyosh fotoelektrik panellari quyosh fotoelementlaridan foydalanish va ularni ishlab chiqarishning samaradorligini oshirish hamda bugungi kundagi ahamiyati to‘g‘risida keltirib o‘tilgan.