ÚSH SEKTORLÍ EKONOMIKA TÚSINIGI HÁM ONÍŃ KEMSHILIKLERI - Uzakbaev, K.K.; Jaksımuratov, A.B.; Turǵanbaev, D.N. (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
bul ilimiy maqalada ekonomika xızmetiniń sektorlarǵa bóliniwi, bul baǵdardaǵı teoriyalar analizi haqqında sóz baradı.