SIRLI ZA’FARON - Shayqulov , Dilmurod O‘ktam o‘g‘li; Xolmurodov, Otamurod Berdimurod o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Ushbu maqolada za’faron o‘simligining foydali xususiyatlari,amaliy ahamiyatini o‘rganish, shuningdek, uning xalq tabobati va zamonaviy tibbiyotda amaliy ahamiyati haqida ma’lumot berilgan.