AVTOTRANSPORT SOHASIDA MUNTAZAM YO‘NALISHIDA ISHLAYOTGAN HAYDOVCHILAR MEHNATIGA HAQ TO‘LASHNI TAKOMILLASHTIRISH - Jabborov, Dilshod Baxromovich (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Maqolada yo‘lovchilarga xabari bor muntazam yo‘nalishida ishlayotgan haydovchilar mehnatiga haq to‘lash xususiyatlari talqin etilgan hamda uning amal qilish tamoyillari va rag‘batlantirish usullari o‘rganilgan haydovchilar mehnatiga haq to‘lash xususiyatlari nuqtai nazaridan samaradorligini oshirish bo‘yicha ilmiy-amaliy takliflar ishlab chiqilgan.