BOSHLANG‘ICH TAYYORGARLIK BOSQICHIDA YOSH FUTBOLCHILARNING O‘QUV-MASHG‘ULOT JARAYONINI TAKOMILLASHTIRISH - Abdumalikov, Sobit Abdumalik o‘g‘li; Axmedov, Abbos Ismatullo o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Ushbu maqola yosh futbolchilarning o‘quv mashg‘ulotlari vaqtida rivojlantirishni takomillashtirishga oid maqola hisoblanadi. Maqolada asosan futbol sohasiga oid bo‘lgan malumotlar joylashtirilgan.