INKYUZIV TA’LIMNI RIVOJLANTIRISH INSON HUQUQLARINI TA’MINLASHNING ZARURIY SHARTI - Mahkamov , Mahmudjon G‘olibjon o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Ushbu maqolada inklyuziv ta’lim tushunchasi, O‘zbekiston Respublikasida inklyuziv ta’limning joriy etilishi va rivojlanish bosqichlari hamda bu sohada yaratilgan qonunchilik asoslari to‘g‘risida so‘z boradi.