MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTI VA OILA HAMKORLIGI - Raxmonova, Gullola Shavkatovna; Abdunabiyeva , Fotima Nodirjonovna (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Maqolada maktabgacha ta’lim tashkilotlarida yosh avlodni barkamol shaxs qilib tarbiyalash uchun oilaning o‘rni juda muhimligi, oilaviy ma’naviyatni yuksaltirish, oilada bola tarbiyasi, ularga milliy g‘urur, milliy qadriyatlarni o‘rgatish kabi masalalar muhim o‘rin egallaydi.