TRANSPORTLARDA TASHISHNI TASHKIL ETISHDA LOGISTIK TAMOYILLARDAN FOYDALANISH - Karimov , Akmal Akbarovich (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Maqolada tashishni tashkil etishda logistik tamoyillardan foydalansh hamda avtomobil yo‘llaridagi infratuzilmalarning harakat xavfsizligini ta’minlashga oid ma’lumotlar keltirilgan.