BOSHLANG‘ICH TA’LIM YO‘NALISHLARIDA TABIIY FANLARNI O‘QITISH METODLARI VA VOSITALARI - Toxirova, M (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Ushbu maqolada boshlang‘ich ta’lim yo‘nalishlarida tabiiy fanlarini o‘qitish metodlari va vositalari haqida fikr yuritilgan.