BOSH BO‘LAKLAR VA ULARNING TAHLILI - Arabboyeva , Mahfuza; Ma’mirova , Muxlisa (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Ushbu maqolada gapning asosiy bo‘lagi bosh bo‘lak haqida hamda maktab ta’limida gap bo‘laklarining aniqlash doir metod hamda pedogogik texnologiyalar o‘rganilgan. Maktabda o‘quvchilarga oson usullar bilan gap bo‘laklarini o‘rgatish haqida fikr yuritilgan.