BOSHLANG‘ICH SINFLARDA MUSTAQIL ISHLARNI PIRLS BAHOLASH DASTURLARI TALABLARI ASOSIDA SHAKLLANTIRISH METODIKASI - Mamatmusayeva , Xurshida Ismoil qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Ushbu maqolada umumiy o‘rta ta’lim maktablarining boshlang‘ich sinflarida mustaqil ishlarni PIRLS baholash dasturlari talablari asosida shakllantirish metodikasi haqida ma’lumotlar va shuningdek bu borada amalga oshirilishi kerak bo‘lgan ishlar ham ko‘rsatib o‘tilgan.