AVTOMOBILLARDA TASHISHNI TASHKIL ETISHNING TASNIFLANISHI - Karimov , Akmal Akbarovich (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Maqolada yuk va yo‘lovchilar tashishni tashkil etish hamda avtomobil yo‘llarida yuklarni tashish qoidalari va harakat xavfsizligini ta’minlashga oid ma’lumotlar keltirilgan.