PYTHON DASTURLASH TILINI O‘RGANISH BO‘YICHA WEB-KVESTLARNI YARATISH TEXNOLOGIYASI - Gaffarov , Laziz Xasanovich; Shukurov , Feruz Erkinovich (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Mazkur maqolada bo‘lajak mutaxassislarni python dasturlash tilini o‘rganish bo‘yicha web-kvestlarni yaratish texnologiyasi haqida bayon qilingan. Oliy taʼlim muassasasilarida talabalarning kasbiy va shaxsiy kompetensiyalarini taʼminlash uchun zarur pedagogik shart-sharoitlarni yaratish, bo‘lajak mutaxassislar tayyorlash mazmuni va tuzilmasini modernizatsiyalash hamda uning sifatini nazorat qilish va baholash mexanizmini ishlab chiqish orqali mutaxassis kompetentligini rivojlantirishning asosiy maqsadini belgilaydi.