TALABALAR DAVOMATINI NAZORAT QILUVCHI MOBIL ILOVA ISHLAB CHIQISH TEXNOLOGIYASI - Gaffarov , Laziz Xasanovich; Muxtorov , Mirfayz Xamidullo o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Ushbu maqolada mayoqlarni skanerlash uchun Bluetooth Low Energy texnologiyasidan foydalangan holda davomatni qayd etish uchun Android ilovasini ishlab chiqishni tasvirlaydi. Dastlab, davomat tizimlari muhokama qilinadi. maqolada mobil telefonda joylashishni aniqlash uchun ishlatiladigan bir nechta texnologiyalar, uning tarixi, ishlash printsipi va Bluetooth Low Energy bilan taqqoslanishi ko‘rib chiqiladi.