SHAHAR YO‘LLARINING HARAKAT YO‘NALISHIDA AVTOBUSLARNING HARAKAT XAVFSIZLIGIGA TA’SIRINI BAHOLASH - Umirov, Ilhom Iskandar o‘g‘li; Islamov , Jamshid Baxriddin oʻgʻli (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Ushbu maqolada, hozirgi kunda avtomobil sanoatining rivojlanganligi hamda shahar yo‘llarining harakat yo‘nalishida avtobuslarning harakat xavfsizligiga ta’sirini baholash haqida ma’lumotlar keltirilgan.