ADABIY TANQID HAMDA TANQIDCHILIK FAOLIYATI XUSUSIDA AYRIM MULOHAZALAR - Tulishova , Gulzina Ravshanovna (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Maqolada adabiy tanqidchilikning taraqqiyot tamoyillari, bu jarayonda alohida o‘ringa ega bo‘lgan adabiyotshunos – tanqichilarimizning tanqidchilikning o‘ziga xos xususiyatlari haqidagi qarashlari tahlilga tortilgan.