“BAYOZI NEKIY”NING TARKIBI VA JANRLARI XUSUSIDA - Latipov , H.R; Hayotova , Maxfirat (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Maqolada “Bayozi Nekiy”ning Buxoro san’at muzeyi xazinasida saqlanayotgan 27898 raqamli nusxasi, bayoz tarkibidan joy olgan shoirlar haqida va ularning asarlari ma’lumot berilgan.