ФАВҚУЛОДДА ВАЗИЯТЛАР ЮЗАГА КЕЛГАНДА ҚУТҚАРУВ ИШЛАРИНИ САМАРАДОРЛИГИНИ АМАЛГА ОШИРИШНИНГ ИЛМИЙ АХАМИЯТИ - Юлдашев , Орунбой Рахмонбердиевич; Абдуллаева , Сурайё Мунировна (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Фавқулодда вазиятни бартараф этиш борасида зарур бўлган куч ва воситаларни ҳисоблашнинг умумлаштирилган методикаси.