PYTHON DASTURLASH TILIDA MATNLI XABARLARNI AUDIO XABAR KO‘RINISHDA HOSIL QILIB BERUVCHI ALGORITM HOSIL QILISH TASNIFI - Karimova , Mavzuna Xayrullo qizi; Nuraliyeva , Feruza Abdusalim qizi; Abdurahimova , Gavharoy Jo‘shqin qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Hayot choraklardan iborat emas, unda ta’til, sen bilan alohida ishlaydigan muallim yoki rahbar bo‘lmaydi. Vazifalarni shaxsan o‘z kuching bilan va o‘z vaqtida bajarishing shart.