UMUMTA’LIM MAKTABLARIDAGI GЕOGRAFIYA XONASI VA UNI JIHOZLASH - Nurmamatov , Jasur Tashpulatovich (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Maqolada umumta’lim maktablarida geografiya xonasini tashlik etishdagi muhim tavsiyalar va geografiya xonasini jihozlashdagi qo‘yiladigan talablar haqida yoritilgan.