QURILISHDA ISHCHI XODIMLARNING XAVFSIZLIGINI TA’MINLASH - Abduxoliqov , Ruslan (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Ushbu maqolada, qurilish va ishlab chiqarish sohasida xavfsiz va sog‘lom mehnat sharoitlarini yaratib berish uchun mavjud muammolar va ularni bartaraf etish bo‘yicha amalga oshirilgan ilmiy tadqiqotlarning natijalarini ifodalangan. Shuningdek, maqolada mazkur masala yuzasidan muallif tomonidan shakllantirilgan ilmiy taklif va amaliy tavsiyalar o‘z ifodasini topgan.