GAPNING IKKINCHI DARAJALI BO‘LAKLARI - Mirzaqodirova , Farzona; Arabboyeva , Mahfuza (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Ushbu maqolada gapning ikkinchi darajali bo‘laklari haqida ma’lumotlar keltirilgan.