ZAMONAVIY PSIXOLOGIYANING PEDAGOGIKA BILAN UZVIY BOG’LIQLIGI - Raximova , Gulmira Qambul qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Ushbu maqola Pedagogik psixologiya nima ekanligi, qaysi davrda tashkil topganligi, Pedagogika va psixologiyaning qay yo’sinda bog’liqligi va bu sohada olib borilayotgan ishlar haqida yoritilgan.