СУВ ЭРОЗИЯСИ ВА УНИ ЭКИНЛАРНИНГ ҲОСИЛДОРЛИГИГА ТАЪСИРИ - Рашидов, Н.Ш. (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Мақолада тупроқни эрозиядан сақлаш, асосий ишлов берувчи усулларини қуллаш билан сув оқимини сўндиришни ростлаш ва тупроқни эрозиядан ҳимоялаш имконини беради.