ZAMONAVIY O‘ZBEK PUNKTUATSIYASINING PRAGMALINGVISTIK ASPEKTDA O‘RGANILISHI - Shoniyozova , Gulshoda (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Maqolada punktuatsiyaning pragmatik aspektda o‘rganish ahamiyati yoritilgan. Maqolaning kirish qismida pragmatika tushunchasi va pragmalingvistikasining vazifasiga izoh berilgan. Maqolada tavsifiy metoddan foydalanilgan.