SUN’IY INTELLEKTNING KOMPYUTER GRAFIKASIGA BOG‘LANISH BOSQICHLARI - Nuraliyeva , Feruza Abdusalim qizi; Karimova , Mavzuna Xayrullo qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Sun’iy intellektni o‘rganish va u haqda ma’lumotlarga ega bo‘lish davr talabidir. Bu maqolada sun’iy intellekt va uning kompyuter grafikasiga bog‘langan holdagi imkoniyatlari haqida qisqacha ma’lumotlar berildi. Aslida uning imkoniyatlari juda ko‘pdir.