QADIMGI DINIY AN’ANALAR VA ULARNING TAVSIFLARI - Hursanaliyev, Nodirbek (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Ushbu maqola orqali eng qadimgi diniy e’tiqodlar va ular bilan bog‘liq bo‘lgan masalalarga tavsif berilgan. Shuningdek, eng qadimiy din va e’tiqodlar qanday va qayerda vujudga kelganligi, ularning yuzaga kelishiga qanaqa omillar sabab bo‘lganligi yuzasidan ilmiy xulosalalar keltirilgan. Hozirgi zamonda diniy urf-odatlarning qaysilari saqlangan yoki saqlanib qolmagani haqida ma’lumotlar berilgan.