BOSHLANG‘ICH SINF ONA TILI DARSLARIDA SINFDAN TASHQARI MASHG‘ULOTLARDA TO‘GARAKLARNI TASHKIL ETISH - Ne’matova, Munojat (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Mazkur maqolada boshlang‘ich sinf ona tili darslarida sinfdan tashqari mmashg‘ulotlarnitashkil etishning samarali usullari hamda afzalliklari yoritilgan. Ona tili darslarida tashkil etiladigan sinfdan tashqari mashg‘ulotlar turi keltirib o‘tilgan.