O‘ZBEKISTONDA TADBIRKORLIK KO‘NIKMALARI VA MUNOSABATLARINI RIVOJLANTIRISH MASALALARI - Bayzakova, Dilbar Fayziyevna (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Ushbu maqolada Markaziy Osiyoda bitiruvchilarning ishlashi uchun qulay shart-sharoitlar yaratish orqali OTM talabalari uchun innovatsion yondashuvlar, tadbirkorlik ko‘nikmalari va munosabatlarini rivojlantirish – TRIGGER loyihasi doirasida amalga oshirilayotgan ishlar, O‘zbekistonda tadbirkorlik ko‘nikmalari va munosabatlarini rivojlantirish masalalari yoritib berilgan