O‘QUVCHILARNING BADIIY QOBILIYATLARI VA MAHORATLARI DIAGNOSTIKASI: ILMIY VA AMALIY USULLAR - Teshaboyev , Akramjon Yuldashevich (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Bu maqolada, o‘quvchilarning badiiy qobiliyatlari va mahoratlari diagnostikasi uchun ilmiy va amaliy usullar muhokama qilinadi. Maqola, o‘quvchilarning qobiliyatlari va mahoratlari diagnostikasi jarayonida muhim ma’lumotlar va texnikalar ko‘rsatadi. Bu usullar o‘quvchilarning rivojlanishini tushunish va rivojlantirishda yordam beradi. Ushbu maqolada, diagnostikasi usullari tahlil qilinadi va o‘quvchilar uchun qanday muhimligi haqida bahsolinishadi. Keyingi maqolalarda, bu diagnostikasi usullarining amaliyotdagi samaradorligi va ularning o‘quvchilarning rivojlanishida o‘rnini ko‘rsatishga doimo e’tibor beriladi.